Uitslagen Virtuele run AVZ week 21

Hieronder de uitslagen van de Virtuele run AVZ week 21 te Zaandam van zondag 24 mei 2020.
Alle hardloop uitslagen van 2020.

Download de uitslag

Download de uitslagen van Virtuele run AVZ week 21 te Zaandam van zondag 24 mei 2020. Download de uitslag hier als pdf of Excel of txt bestand.

 

Uitslag Virtuele run AVZ week 21


Uw gegevens verwijderen uit deze uitslagen?

Zoals vermeld in ons Privacy Policy worden de hieronder weergegeven uitslagen beheerd door de website Uitslagen.nl. Hardloopkalender.nl geeft de uitslagen weer met toestemming van Uitslagen.nl. De uitslagen staan op webpagina's die eigendom zijn van Uitslagen.nl en worden weergegeven in een zogenaamd i-frame. Dit houdt in dat er een webpagina van Uitslagen.nl wordt weergegeven die in de lay-out van Hardloopalender.nl is ingekaderd. Dit is te vergelijken met een link. In dit geval een link naar deze pagina op Uitslagen.nl.
Hardloopkalender.nl verzamelt de persoonsgegevens met betrekking tot deze uitslagen niet. Hardloopkalender.nl slaat de persoonsgegevens met betrekking tot de uitslagen niet op. Voor het wijzigen, opvragen en verwijderen van uw persoonlijke gegevens in de uitslagen, verwijzen wij u dan ook naar Uitslagen.nl.
Voor verwijdering van deze webpagina uit de zoekresultaten van zoekmachines, verwijzen wij u naar de betreffende zoekmachines.


Uitslagen Virtuele run AVZ week 21 met dank aan Uitslagen.nl

De uitslagen van het loopevenement Virtuele run AVZ week 21 te Zaandam op zondag 24 mei 2020. Met dank aan www.uitslagen.nl.