Uitslagen 56ste Abdijcross

Hieronder de uitslagen van de 56ste Abdijcross te Kerkrade van zondag 19 januari 2020.
Alle hardloop uitslagen van 2020.

Download de uitslag

Download de uitslagen van 56ste Abdijcross te Kerkrade van zondag 19 januari 2020. Download de uitslag hier als pdf of Excel of txt bestand.

 

Uitslag 56ste Abdijcross


Uw gegevens verwijderen uit deze uitslagen?

Zoals vermeld in ons Privacy Policy worden de hieronder weergegeven uitslagen beheerd door de website Uitslagen.nl. Hardloopkalender.nl geeft de uitslagen weer met toestemming van Uitslagen.nl. De uitslagen staan op webpagina's die eigendom zijn van Uitslagen.nl en worden weergegeven in een zogenaamd i-frame. Dit houdt in dat er een webpagina van Uitslagen.nl wordt weergegeven die in de lay-out van Hardloopalender.nl is ingekaderd. Dit is te vergelijken met een link. In dit geval een link naar deze pagina op Uitslagen.nl.
Hardloopkalender.nl verzamelt de persoonsgegevens met betrekking tot deze uitslagen niet. Hardloopkalender.nl slaat de persoonsgegevens met betrekking tot de uitslagen niet op. Voor het wijzigen, opvragen en verwijderen van uw persoonlijke gegevens in de uitslagen, verwijzen wij u dan ook naar Uitslagen.nl.
Voor verwijdering van deze webpagina uit de zoekresultaten van zoekmachines, verwijzen wij u naar de betreffende zoekmachines.


Uitslagen 56ste Abdijcross met dank aan Uitslagen.nl

De uitslagen van het loopevenement 56ste Abdijcross te Kerkrade op zondag 19 januari 2020. Met dank aan www.uitslagen.nl.