Uitslagen 29e Salverda Berkumloop

Hieronder de uitslagen van de 29e Salverda Berkumloop te Zwolle (Berkum) van dinsdag 10 september 2019.
Alle hardloop uitslagen van 2019.

Download de uitslag

Download de uitslagen van 29e Salverda Berkumloop te Zwolle (Berkum) van dinsdag 10 september 2019. Download de uitslag hier als pdf of Excel of txt bestand.

 

Uitslag 29e Salverda Berkumloop


Uw gegevens verwijderen uit deze uitslagen?

Zoals vermeld in ons Privacy Policy worden de hieronder weergegeven uitslagen beheerd door de website Uitslagen.nl. Hardloopkalender.nl geeft de uitslagen weer met toestemming van Uitslagen.nl. De uitslagen staan op webpagina's die eigendom zijn van Uitslagen.nl en worden weergegeven in een zogenaamd i-frame. Dit houdt in dat er een webpagina van Uitslagen.nl wordt weergegeven die in de lay-out van Hardloopalender.nl is ingekaderd. Dit is te vergelijken met een link. In dit geval een link naar deze pagina op Uitslagen.nl.
Hardloopkalender.nl verzamelt de persoonsgegevens met betrekking tot deze uitslagen niet. Hardloopkalender.nl slaat de persoonsgegevens met betrekking tot de uitslagen niet op. Voor het wijzigen, opvragen en verwijderen van uw persoonlijke gegevens in de uitslagen, verwijzen wij u dan ook naar Uitslagen.nl.
Voor verwijdering van deze webpagina uit de zoekresultaten van zoekmachines, verwijzen wij u naar de betreffende zoekmachines.


Uitslagen 29e Salverda Berkumloop met dank aan Uitslagen.nl

De uitslagen van het loopevenement 29e Salverda Berkumloop te Zwolle (Berkum) op dinsdag 10 september 2019. Met dank aan www.uitslagen.nl.