Uitslagen 1 van de 4 Clingendaelcross

Hieronder de uitslagen van de 1 van de 4 Clingendaelcross te Wassenaar van zondag 17 januari 2016.
Alle hardloop uitslagen van 2016.

Download de uitslag

Download de uitslagen van 1 van de 4 Clingendaelcross te Wassenaar van zondag 17 januari 2016. Download de uitslag hier als pdf of Excel of txt bestand.

 

Uitslag 1 van de 4 Clingendaelcross


Uw gegevens verwijderen uit deze uitslagen?

Zoals vermeld in ons Privacy Policy worden de hieronder weergegeven uitslagen beheerd door de website Uitslagen.nl. Hardloopkalender.nl geeft de uitslagen weer met toestemming van Uitslagen.nl. De uitslagen staan op webpagina's die eigendom zijn van Uitslagen.nl en worden weergegeven in een zogenaamd i-frame. Dit houdt in dat er een webpagina van Uitslagen.nl wordt weergegeven die in de lay-out van Hardloopalender.nl is ingekaderd. Dit is te vergelijken met een link. In dit geval een link naar deze pagina op Uitslagen.nl.
Hardloopkalender.nl verzamelt de persoonsgegevens met betrekking tot deze uitslagen niet. Hardloopkalender.nl slaat de persoonsgegevens met betrekking tot de uitslagen niet op. Voor het wijzigen, opvragen en verwijderen van uw persoonlijke gegevens in de uitslagen, verwijzen wij u dan ook naar Uitslagen.nl.
Voor verwijdering van deze webpagina uit de zoekresultaten van zoekmachines, verwijzen wij u naar de betreffende zoekmachines.


Uitslagen 1 van de 4 Clingendaelcross met dank aan Uitslagen.nl

De uitslagen van het loopevenement 1 van de 4 Clingendaelcross te Wassenaar op zondag 17 januari 2016. Met dank aan www.uitslagen.nl.