zaterdag 5 december 2020

Stay Home Pepernotenrun

Spaarndam, gemeente Haarlemmermeer (NH)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement Stay Home Pepernotenrun is inmiddels verlopen.

Sinterklaas rijdt niet stilletjes voorbij….
want jij loopt dit jaar voor de Sinterklaasbank.

Na het succes van de Stay Home Pinksterun hebben wij besloten om nogmaals een virtuele run te organiseren. Dit keer gaat de volledige opbrengst naar de Sinterklaasbank.
Door Corona zullen er dit jaar geen grote intochten, geen grote feesten en wederom geen cadeautjes zijn voor die kinderen die in armoede leven.

Voor veel gezinnen in Nederland is ‘Sinterklaas’ helemaal geen feest, vanwege persoonlijke financiële nood. De Goedheiligman gaat aan hun deur voorbij. Maar hoe leg je een kind uit dat Sinterklaas er niet voor hem of haar is? Dat Sinterklaas geen geld heeft. Dat valt niet uit te leggen. Niet voor niets is de slogan van de Sinterklaasbank; ’Ieder kind heeft recht op Sint’.

Zoals momenteel voor iedere virtuele run geldt, ren of wandel voor of op 22 november een leuke route, waar en wanneer je wilt. Zoek zelf een leuk parcours en deel je prestatie op onze Facebookpagina. Er is geen tijdslimiet of minimale afstand, alleen het bereiken van jouw doel, hoe groot of klein ook. Als beloning ontvang je, naast je persoonlijke startbewijs, de speciaal ontworpen 'Stay Home Pepernotenrun' medaille.

Dus twijfel niet langer en schrijf je in, zet je beste been voor en laten wij er met z'n allen voor zorgen dat wij voor minimaal 100 kinderen cadeautjes bij elkaar rennen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Stay Home Pepernotenrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Stay Home Pepernotenrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.