zondag 25 oktober 2020

Zeemijlenloop 2020

Delfzijl (GR)

7,4 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Zeemijlenloop 2020 is inmiddels verlopen.

Prestatieloop en bedrijvenloop!
In 2012 vond de eerste editie van de Zeemijlenloop Delfzijl 2012. Aan de eerste editie deden er meteen 795 deelnemers mee. Inmiddels is de Zeemijlenloop voor vele hardlopers een terugkerend evenement op de hardloopagenda geworden. De deelnemers komen vanuit heel Nederland, maar de loop heeft een sterk regionaal karakter. We kijken niet alleen naar het verleden, maar ook naar de toekomst. De route is dit jaar veranderd en we verrassen deelnemers en publiek graag met het nieuwe hardloopvriendelijke parcours.


Uniek

Wat maakt de Zeemijlenloop Delfzijl uniek? Dat is heel simpel. Het is het eerste hardloopevenement dat gemeten werd in zeemijlen. Het parcours is vanaf dit jaar een afstand van 4 zeemijlen, een afstand van 7,408 km. Verder is het een mooi, breed en afwisselend parcours. Je loopt door een groot deel van Delfzijl. Zo ga je langs groengebieden en historische plekken. Ook het standbeeld van Maigret, het Damsterdiep en de zee worden niet vergeten. Er wordt gestart op de nieuwe atletiekbaan en de finish zal dit jaar in het centrum zijn.


Eem aans

De afstand is aans, de route is aans, de finish is aans, 1,5 meter is aans.
We hebben, naast onze eigen aanpassingen van de route, ook te maken met aanpassingen in verband met de coronamaatregelen. Toch verwachten wij, samen met onze enthousiaste deelnemers, er een prachtig en sportief evenement van te maken.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Zeemijlenloop 2020.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Zeemijlenloop 2020 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Delfzijl (GR).
Meer hardloopevenementen in Delfzijl (GR).