zondag 2 augustus 2020

Duurloop met Running Holland

Durgerdam, gemeente Amsterdam (NH)

4 km - 7 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Duurloop met Running Holland is inmiddels verlopen.

De hazen lopen op een constante snelheid, je hoeft dus alleen maar te volgen. Dit is zeer nuttig voor hardlopers die trainen voor een marathon of in voorbereiding zijn op de Dam tot damloop. Elke 4-5 km wordt er een drankpost gepasseerd.
Wij bieden water en isotone sportdrank aan. Voor elke deelnemer is er minimaal een flesje (0,5 liter) water en een flesje (0,5 liter) isotone sportdrank beschikbaar. Bij deze drankpost kan ook je eigen drankje worden geplaatst en wordt op een aparte tafel geplaatst. Dit drankje kun je vooraf door de organisatie laten neerzetten op de drankpost. Je kan je drankje herkenbaar maken door er bijvoorbeeld een tape op te plakken waar je naam op staat.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Duurloop met Running Holland.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Duurloop met Running Holland zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.