zondag 27 september 2020

HandicapNL Virtuele Run

Odijk, gemeente Bunnik (UT)

3 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement HandicapNL Virtuele Run is inmiddels verlopen.

HandicapNL presenteert met trots het grootste virtuele sponsor-event van Nederland: de Collecte[Run]. Van 21 t/m 27 september gaan collectanten en sportievelingen in hun eigen wijk op pad om zo veel mogelijk meters te maken voor mensen met een handicap. Meer dan 14.000 deelnemers halen hiermee geld op voor projecten van HandicapNL. Doe mee, deelname is gratis!

Zeven dagen lang zal Nederland in het teken staan van mensen met een handicap. De eerste zes dagen struinen 14.000 collectanten met tomeloze energie door hun eigen buurt. Als klap op de vuurpijl strijden honderden renners en rollers op zondag 27 september voor de laatste meters tijdens de ‘grande finale’: de HandicapNL Virtuele Run!

Alle deelnemers van de Virtuele Run zijn met elkaar verbonden via een running app en worden live aangemoedigd door zanger Charlie Luske, radio DJ Jeroen Post, freerunner Rutger Schipper en uiteraard HandicapNL-ambassadeur en wereldkampioen schaatser Patrick Roest.

Tijdens de Virtuele Run wordt er zo veel mogelijk geld ingezameld voor HandicapNL. Want waarom zou je door de pech van een handicap alles moeten verliezen? Een goede baan, de liefde, kunnen sporten, een drankje doen met vrienden of familie die je steunt. HandicapNL ziet dit te vaak gebeuren en vindt dit onacceptabel. Daarom steunt
HandicapNL iedereen met een handicap die door pech en tegenslagen nét dat duwtje in hun rug nodig heeft om een normaal leven te kunnen leiden.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement HandicapNL Virtuele Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement HandicapNL Virtuele Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.