zondag 10 mei 2020

Vitruele Hilversum City Run 2020

Hilversum (NH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Vitruele Hilversum City Run 2020 is inmiddels verlopen.

VIRTUELE HILVERSUM CITY RUN #deleukste

Gaan jullie de uitdaging aan?

Op zondag 17 mei had het centrum van Hilversum vol moeten stromen met hardlopers om samen diverse afstanden te lopen. Zoals we weten, kan dit door het Coronavirus helaas niet doorgaan.

Om jullie toch een sportieve uitdaging te kunnen bieden, organiseren wij de Virtuele Hilversum City Run. Een opzichzelfstaand en, als het goed is, eenmalig evenement. De run hoeft niet perse op 17 mei gelopen te worden en je kiest je eigen parcours: waardoor je op pad kunt waar en wanneer het jou uitkomt en bovenal, wanneer het veilig is! Na je prestatie ontvang je bovendien de Hilversum City Run Medaille (optioneel).

Registreer je en loop ergens tussen 10 mei 2020 (10:00 uur) en 17 mei 2020 (24:00 uur) de 5 of 10 kilometer. Voorwaarde is natuurlijk dat je je houdt aan de gestelde richtlijnen van de overheid, zoals onderstaand verder toegelicht.


HOE WERKT HET?

Je meldt je aan via onderstaande link en ontvangt per e-mail een code. Download vervolgens de Racemap App voor IOS of Android (werkt niet met een sporthorloge, alleen met een smartphone of met een smartwatch).

Je kunt dan jouw kilometertijden aflezen en na het volbrengen van de 5 of 10 kilometer word je automatisch opgenomen in het bijbehorende klassement, of je nu hebt hardgelopen, gewandeld of stiekem even een pauze hebt genomen onderweg. Bovendien kun je in de app je live tracking aanzetten en je run delen op Social Media of via WhatsApp, zodat iedereen je kan volgen en aanmoedigen. Na jouw prestatie kun je jouw digitale certificaat downloaden.

De kosten zijn vriendelijk gehouden:

Inschrijfgeld: € 2,50
Medaille: € 2,50 (wordt in de week na 17 mei per post verzonden)

Kort samengevat:
Loop tussen 10 mei 2020 (10:00 uur) en 17 mei 2020 (24:00 uur) de 5km of 10km
Kies je eigen parcours, ergens in Nederland of daarbuiten
Ga alleen hardlopen en houd 2 meter afstand van anderen
Vermijd drukke plekken
Ga niet starten op het marktterrein in Hilversum
Real time klassement en live tracking op Social Media
Certificaat na afloop te downloaden
Krijg je medaille thuisgestuurd (optioneel)
Groet elkaar! #deleukste


Winnen!
Deel je prestatie na afloop op een van onze social media kanalen en maak zo ook kans op 1 van de 6 startbewijzen (3x startbewijs 5km & 3x startbewijs 10 km) voor de Hilversum City Run op 18 april 2021. #deleukste

Natuurlijk heb je via de app ook de mogelijkheid om een donatie te doen aan ons goede doel Stichting Muziekids, die ook in deze tijden onze steun goed kunnen gebruiken.

Ren veilig, veel loopplezier!

Team HCRGa naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Vitruele Hilversum City Run 2020 .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Vitruele Hilversum City Run 2020 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.