zondag 17 mei 2020

OHG loop 6e editie

Amsterdam (NH)

1 km - 3 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement OHG loop 6e editie is inmiddels verlopen.

Begonnen in 2015 is de OHG Loop ondertussen uitgegroeid tot een echte traditie, dat je dwars door de prachtige eilanden van het Oostelijk Havengebied voert.

De OHG Loop is een initiatief vanuit Buurtcooperatie OHG dat op sportieve wijze de bewoners van het Oostelijk Havengebied wil verbinden en vindt jaarlijks plaats op de laatste zondag van mei.

De OHG Loop bestaat uit een kinderloop en een 5 en 10 kilometer voor volwassenen, waarbij het parcours van de volwassenen geschikt is voor rolstoelgebruikers (adl-rolstoelen of handbikes klasse H1). Iedereen is dus welkom! Daarnaast zal dit jaar met een tijdsregistratie systeem gelopen worden.

Het hart van de OHG loop is het Hildo Kropplein in de Architectenbuurt, waar de start en finish van alle lopen plaatsvinden.

Daarnaast zal het Hildo Kropplein op de dag zelf omgetoverd worden tot een waar sportfestijn met: springkussen, muziek, kinderspellen, kans op mooie prijzen en meer!Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement OHG loop 6e editie.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement OHG loop 6e editie zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.