dinsdag 21 april 2020

Haereloop

Doornspijk, gemeente Elburg (GE)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Haereloop is inmiddels verlopen.

Op dinsdag 21 april 2020 organiseert de supportersvereniging Oranje Zwart een hardloopwedstrijd in de mooie omgeving van De Haere. Alle sportievelingen die de uitdaging aan durven te gaan krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan een parcours welke zich om de plaatselijke zandverstuiving begeeft. De afstand van dit mooie parcours is 5 kilometer, voor de echte atleten is er de mogelijkheid deze 2x af te leggen waardoor de afstand dan vanzelfsprekend op 10 kilometer komt. De route is lichtglooiend en gedeeltelijk onverhard waardoor dit ook als een lichte trailrun gezien kan worden.

Er is een mogelijkheid tot voorinschrijving door een mail te sturen naar svoz@dsv61.nl. Geef daarbij aan voor welke afstand u kiest. Bij voorinschrijving krijg u Ä2,50 korting op de inschrijfkosten. Op 21 april kunt u zich vanaf 18.30 uur ook nog aanmelden in de kantine op ons sportpark. Er is voldoende kleedgelegenheid voor alle lopers.

Wanneer: 21 april 2020
Hoe laat: 19.00 uur starten
Waar: Sportpark de Haere, Haerderweg 19 te Doornspijk
Kosten:
- 5km: Ä7,50
- 10km: Ä10,00
- Voorinschrijving: Ä2,50 korting
Na afloop van de run ontvangt u in onze kantine een goodiebag om te verloren energie weer enigszins aan te kunnen vullen. Voor beide categorieŽn vind de prijsuitreiking plaats na binnenkomst van de laatste deelnemer.

Heeft u zin om een mooie sportieve uitdaging aan te gaan terwijl u kunt genieten van de mooie natuur in Doornspijk, wacht dan niet en geef u direct op!Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Haereloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Haereloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.