maandag 13 april 2020

Helly Hansen Paasloop

Bolsward, gemeente Sudwest Fryslan (FR)

0,5 km - 1 km - 6,4 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Helly Hansen Paasloop is inmiddels verlopen.

Gezellige loop voor het hele gezin op tweede Paasdag. Route gaat door Bolsward en omgeving. De 10 EM is voor een klein deel onverhard.

Start & finish is op het Marktplein in het gezellige centrum van Bolsward. Parkeren kan in de directe nabijheid aan o.a. de Harlingerstraat, Oordje, Bolwerkplein, Turfkade, de (zijstraten van de) Gijsbert Japicxlaan en het zwembad. Helaas is Plein 1455 niet toegankelijk.

Om 13.15 uur is het startschot van de jeugdloop, de jeugd tot en met 9 jaar loopt 500 meter.Daarna om 13.25 uur de 1000 meter voor jeugd tot en met 12 jaar. Tot slot om 13.35 uur de jeugd van 13 tot en met 17 jaar, zij lopen 1500 meter. Buiten deze geboortejaren om meedoen in een andere categorie is prima, maar dan kan er geen beker worden gewonnen/ is er geen podiumplaats. Deelname voor de jeugd is slechts 2 euro, iedereen ontvangt een medaille én een ijsje.

Om klokslag 14.00 uur is het Paul Clement die het startschot zal geven voor de 10 mijl (16,1 kilometer), om 14.10 uur start de 4 mijl (6,4 kilometer).

De kortste afstand gaat over verharde wegen door en rondom de directe omgeving van Bolsward. Dit in tegenstelling tot de 10 mijl die,via deels onverharde paden, richting Wommels gaat.

Er is een elektronische tijdmeting aanwezig, onderweg en na afloop van de loop is er verzorging. De EHBO is uiteraard ook van de partij. Kleedgelegenheid is beschikbaar in de Sint Maarten school, adres: Plein 1455. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering, de deelname kost € 7,50. De inschrijving opent om 12.30 uur.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Helly Hansen Paasloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Helly Hansen Paasloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.