vrijdag 15 mei 2020

BTS Polderloop Hoeksche Waard 2020

Klaaswaal, gemeente Hoeksche Waard (ZH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement BTS Polderloop Hoeksche Waard 2020 is inmiddels verlopen.

De BTS Polderloop Hoeksche Waard is hét sportieve evenement in de Hoeksche Waard die voor iedereen wat te bieden heeft. Op vrijdagavond 15 mei 2020 organiseren we alweer de 4e editie van dit sportieve evenement, waarbij de deelnemers door de mooie polders lopen die in- en rondom Klaaswaal heen liggen. De start en finish is op de Voorstraat.

Zoals elk jaar is er een Kidsrun voor kinderen t/m 12 jaar, een 5 kilometer loop en een 10 kilometer loop. Daarbij hebben we sinds dit jaar ook een mooie wandeltocht van 5 kilometer als onderdeel toegevoegd.

Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar gelopen voor het goede doel. Het goede doel van dit jaar is Hospice Hoeksche Waard. Een deel van het inschrijfgeld van iedere deelnemer gaat naar dit mooie doel. Als stichting zullen wij nog een extra bedrag doneren wanneer we voldoende aantal deelnemers hebben.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement BTS Polderloop Hoeksche Waard 2020.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement BTS Polderloop Hoeksche Waard 2020 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.