zondag 8 maart 2020

Louis Vinkloop

Amsterdam-Noord, gemeente Amsterdam (NH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Louis Vinkloop is inmiddels verlopen.

Recreatie- en wedstrijflopers zijn op 8 maart welkom bij atletiekvereniging ATOS om mee te doen aan de jaarlijkse Louis Vinkloop. Er is een loop over 5 of 10 kilometer en een 1 kilometer jeugdloop. Jong en oud kan meedoen aan dit leuke en gezellige hardloopevenement door Elzenhagen, langs het Noordhollands Kanaal en de weilanden rond Zunderdorp.

De start van de jeugdloop is om 10.30 uur; de 5 en 10 kilometer starten om 11 uur.
Start en finish zijn op sportpark Elzenhagen op de atletiekbaan van ATOS.
Bij de finish ontvangen de deelnemers een leuke herinnering. Voor de 10 kilometerwedstrijdloop zijn er prijzen voor mannen en vrouwen in de leeftijdscategorieŽn junioren, senioren, 35+, 45+, 55+, 65+.
Inschrijven
Inschrijven kan op de site www.louisvinkloop.nl. Daar is ook alle verdere informatie over de loop te vinden. Inschrijven kan op 8 maart, maar voorinschrijven is goedkoper en kan tot en met woensdag 4 maart. De jeugdloop is bij voorinschrijving gratis. Op de baan van ATOS zijn voldoende kleed- en douchemogelijkheden.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Louis Vinkloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Louis Vinkloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.