zondag 19 april 2020

Rondom de Heerlijkheid Eck en Wiel

Eck en Wiel, gemeente Buren (GE)

1,2 km - 5 km - 10 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Rondom de Heerlijkheid Eck en Wiel is inmiddels verlopen.

Op zondag 19 april 2020 organiseert Stichting Vrienden Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel in samenwerking met Roparun team Betuwse Runners de LUSTRUM editie van "Rondom de Heerlijkheid Eck en Wiel". Het belooft een bijzonder speciale editie te worden met entertainment voor het hele gezin. Hoe en wat wordt later bekend gemaakt.

Na het succes van vorig jaar kun je ook dit jaar naast de Kids Run, 5km en 10km kiezen voor de 10 Engelse Miles (16.1km)! Hoofddoel is om deelnemers op een sportieve en actieve manier het dorp Eck en Wiel en haar geschiedenis te laten ontdekken, op een gezellige manier en tegelijkertijd met elkaar en voor elkaar een goed doel te ondersteunen. De opbrengst van Rondom de Heerlijkheid 2020 komt ten goede aan het Roparun Team 356 De Betuwe Runners!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Rondom de Heerlijkheid Eck en Wiel.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Rondom de Heerlijkheid Eck en Wiel zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.