zaterdag 8 februari 2020

Strong Viking Trail Run

Bergen (LI)

4 km - 7 km - 13 km - 19 km - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Strong Viking Trail Run is inmiddels verlopen.

De Strong Viking Trail Run is terug in 2020, op een nieuwe locatie: Nationaal Park de Maasduinen, nabij Bergen! Het ideale doel om fit te blijven tijdens de winterperiode, om jouw goede voornemens kracht bij te zetten en dé optimale voorbereiding voor het nieuwe obstacle run seizoen.

Op zaterdag 08 februari is het weer zover, dan vindt de tweede editie van de Strong Viking Trail Run plaats. Dit jaar in het nieuwe gebied: Nationaal Park de Staatsbossen in de gemeente Bergen. De Trail Run is een offroad hardloopevent met tijdsregistratie, in een bosrijk gebied met daarnaast onder andere heide en zandverstuivingen. Je kunt kiezen uit de afstanden 4km, 7km, 13km, 19km en/of 42km, waarbij je op smalle paden (trails) alleen natuurlijke hindernissen kan tegenkomen zoals beekjes, boomstammen, heuvels etc. Het is het ideale doel om fit te blijven tijdens de winterperiode, om jouw goede voornemens kracht bij te zetten en dé optimale voorbereiding voor het nieuwe obstacle run seizoen.

Zijn jij en je vrienden klaar om het seizoen samen met ons te openen tijdens de allereerste Strong Viking Trail Run? De start/finish van het event vindt plaats op het Nationaal park de Maasduinen in gemeente Bergen (slechts 20km van St. Anthonis). Deelname aan de Strong Viking Trail Run telt overigens al mee voor het NIEUWE Strong Viking Medal systeem!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Strong Viking Trail Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Strong Viking Trail Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Bergen (LI).
Meer hardloopevenementen in Bergen (LI).