zondag 19 januari 2020

Beers Binnenmaas Cross

Mijnsheerenland, gemeente Binnenmaas (ZH)

1 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Beers Binnenmaas Cross is inmiddels verlopen.

De BEERS 3-Luik zijn een drietal spectaculaire crossen, waarbij een eindklassement wordt opgemaakt. In 2020 gaat de 4e editie van start.

Je zult hardlopen in drie schitterende natuurgebieden: De Binnenmaas op zondag 19 januari, het Hellegat op zondag 16 februari en de slotloop op het mooie eiland de Tiengemeten zondag 15 maart.

Nieuw dit jaar is de kidscross (tot en met 12 jaar).

Na elke cross zijn er prijzen voor de nummers 1/2/3 in de categorie heren/vrouwen en verdeeld over de korte cross (5KM) en de lange cross (10KM). Voor de kinderen is er een attentie.

Daarnaast zijn er prijzen voor het eindklassement. En een deelnemer aan de Beers Cross 3-luik ontvangt een unieke blijvende herinnering.

De kosten voor deelname aan de Beers 3-Luik zijn 37,50 (inclusief de kosten voor de pont naar het eiland Tiengemeten)

De start van de kidscross is om 10:30 uur, de korte cross (5KM) is om 10:45 uur en de lange cross (10KM) is om 11:30 uur.

Doe mee en schrijf je in via onderstaande link. Voor deelname aan het eindklassement dien je je in te schrijven voor alle drie de crossen (3-Luik).

https://inschrijven.nl/form/2020011950393-nl

De opbrengst komt volledig ten goede van Stichting Roparun.

Houd onze Facebookpagina https://www.facebook.com/binnenmaasrun4life/ in de gaten en geef aan dat je komt naar dit evenement voor het verkrijgen van alle laatste informatie. Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje via Facebook of e-mail ons naar info@roparun-team92.nl

Tot de 1e crossloop bij de Binnenmaas op 19 januari!


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Beers Binnenmaas Cross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Beers Binnenmaas Cross zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.