zondag 19 april 2020

Houttrail Delft

Delft (ZH)

13 km - 24 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Houttrail Delft is inmiddels verlopen.

Goed nieuws voor wie van hardlopen n van natuur houdt: op zondag 19 april 2020 kun je meedoen aan de Houttrail Delft. We hebben in het groene gebied tussen Delft, Pijnacker en Nootdorp twee verrassende trailroutes voor je uitgestippeld. Een route van zon 13 kilometer en een langere route van zon 24 kilometer. Beide routes zijn goed te doen voor lopers die kennis willen maken met trails en tegelijkertijd gevarieerd en uitdagend genoeg voor meer ervaren trailrunners. Je loopt over minder bekende paadjes in de Delftse Hout, het Bieslandse Bos en de Bieslandse polder. Asfalt kom je nauwelijks tegen tijdens deze trail. Wedden dat je op plekjes komt waar je niet eerder was?! Het parcours is volledig uitgepijld en je krijgt een startnummer met chip, dus jouw focus ligt op het hardlopen en op de mooie omgeving.
Schrijf je via www.houttrail.nl in voor deze eerste editie van de Houttrail Delft en neem je loopvrienden gezellig mee!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Houttrail Delft.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Houttrail Delft zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Delft (ZH).
Meer hardloopevenementen in Delft (ZH).