zondag 12 januari 2020

Zac Freudenburg Cross

Groningen (GR)

1,4 km - 2,1 km - 4,2 km - 7 km - 8,4 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Zac Freudenburg Cross is inmiddels verlopen.

De Zac Freudenburg Cross is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement dat plaatsvindt in januari. Het is deze keer alweer de 10de editie van deze mooie crosswedstrijd! Deze crosswedstrijd door het stadspark in de stad Groningen trekt veel hardlopers uit stad en omgeving. Voor zowel kinderen als volwassenen is er een geschikte loopafstand, waardoor elke leeftijdsgroep goed vertegenwoordigd is. Soms valt de ZFC tegelijk met het Nederlands Studenten Kampioenschap Cross, de cross trekt dan studenten uit heel het land. De afstanden zijn als volgt verdeeld: 1400m - pupillen, sprint, 2100m jongens en meisjes junioren C en D, 4200m jongens en meisjes junioren A en B, vrouwen en mannen korte cross, 7000m - vrouwen lange cross, 8400 - mannen lange cross.

De inschrijving is open vanaf 21 oktober via: https://inschrijven.nl/form/2020011224519-nl. Voorinschrijven kan tot en met 8 januari, na-inschrijving ter plaatse is ook mogelijk. Voor meer informatie, kijk op de website!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Zac Freudenburg Cross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Zac Freudenburg Cross zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.