zaterdag 5 september 2020

LEEF marathon Nunspeet 2020

Vierhouten, gemeente Nunspeet (GE)

marathon
Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement LEEF marathon Nunspeet 2020 is inmiddels verlopen.

Wat is de LEEF marathon? Die staat voor Lopen Eten En Fietsen. Je gaat met een 2 of 3-tal een hele marathon afleggen, dus ruim 42 km. Vind je de marathon te ver om met z'n tweeŽn te doen (bv ieder 21 km) dan kun je voor de optie kiezen om de route met z'n drieŽn (bv ieder 14 km) af te leggen. 3-tallen hebben 2 fietsers en 1 loper. Samen met een vriend(in), buurman/buurvrouw of een familielid wissel je elkaar tijdens de route bij toerbeurt af. Je bepaalt zelf wie er wanneer gaat lopen of fietsen. Er is geen tijdslimiet aan de marathon verbonden, plezier staat bij ons voorop. Kijk tijdens de route om je heen en je ziet de meest mooie en afwisselende landschappen. Onderweg krijg je om de 5 km een lekkernij bij een stop waar een vrijwilliger staat. Die lekkernij kun je ontspannen tijdens de stop opeten of voor onderweg meenemen. Dat is aan jezelf.
In 2020 organiseren we het evenement voor de 5e keer. Er zal in 2020 een geheel vernieuwde route worden uitgezet door de mooie natuur rondom Nunspeet en Vierhouten waarbij het streven is om zoveel mogelijk onverhard te koersen. Een ATB/mountainbike is een must! Start- en eindpunt is wederom hotel-restaurant de Vossenberg in Vierhouten. Op en top genieten dus. Na afloop is er een gezellig samenzijn waar men elkaars ervaringen kan delen.
Reden genoeg om in 2020 (weer) mee te doen aan de LEEF marathon. U bent de hele dag onder de pannen en zult ervaren hoe geweldig dit evenement is! Wij hebben er als organisatie weer heel veel zin in!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement LEEF marathon Nunspeet 2020.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement LEEF marathon Nunspeet 2020 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.