donderdag 12 september 2019

5 km baanloop Av Pec 1910

Zwolle (OV)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 5 km baanloop Av Pec 1910 is inmiddels verlopen.

De tweede donderdag in de maand wordt er in de maanden september, oktober, november, december, maart, april en mei een baanloop gehouden over 5 km. Met een chip die op de schoen bevestigd is wordt de tijd geregistreerd door de sensor die onder de finishlijn in de Zwolse atletiekbaan verwerkt is . De loop is qua afstand exact 5000 meter omdat geheel op de atletiekbaan gelopen wordt. De chip geeft een betrouwbare indicatie maar echter geen officiŽle wedstrijduitslag. Er is geen fotofinish apparatuur opgesteld, daarvoor zijn er een select aantal andere wedstrijden beschikbaar. De loop is daarmee een recreatieve- of trainingsloop met een wedstrijdkarakter. Doorgaans vinden vele wedstrijdlopers in of buiten de regio elkaar rondom deze loop.

Gezien het grote aantal deelnemers tijdens de laatste 3 baanlopen heeft de Organisatie besloten om in 2 groepen te gaan lopen.

De lopers met een verwachte eindtijd onder de 20 minuten starten om 19:45 uur. Om 20:10 gaan dan de lopers met een verwachte eindtijd van 20 minuten of daarboven van start. Verzoek blijf aan een ieder om zuinig te lopen, loop niet naast elkaar. Dat is prettiger voor opkomende snelle lopers van achter, en je kan je goed concentreren op je racetempo. Wil je oplopen met iemand anders, wissel het kopwerk af.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 5 km baanloop Av Pec 1910.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 5 km baanloop Av Pec 1910 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Zwolle (OV).
Meer hardloopevenementen in Zwolle (OV).