zaterdag 17 augustus 2019

Dorpsloop Nieuwland

Nieuw- en Sint Joosland, gemeente Middelburg (ZE)

10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.
Dorpsvereniging Nieuw- en Sint Joosland bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd! Bijna iedere vereniging draagt haar steentje bij aan de festiviteiten.
Op zaterdag 17 augustus is er o.a. een Dorpsloop voor hardlopers (8 km), wandelaars (5 km) en fietsers (15 km). De lopers kunnen al wandelend ook een puzzel oplossen. De routes voeren langs mooie plekjes en bedrijven in het dorp en het buitengebied. Diverse mensen laten onderweg wat zien van hun hobbys.
Deelnemers kunnen vanaf 13.00 uur starten op het terrein van Voetbalvereniging Nieuwland aan de Oude Rijksweg 102-B en eindigt in t Durps uus op dn Oek. Deelname is gratis. Aanmelden kan via: eventbrite.nl, inschrijfformulieren in het dorp of nieuwlandinbeweging@gmail.com


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Dorpsloop Nieuwland.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Dorpsloop Nieuwland.