dinsdag 2 juli 2019

Hattemse Jubileumloop

Hattem (GE)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Hattemse Jubileumloop is inmiddels verlopen.

Ter gelegenheid van het 70e jubileumjaar van Atletiekvereniging de Gemzen organiseert loopgroep Hattem de tiende jubileumloop onder de titel: de Hattemse Jubileumloop.

De start van deze loop op dinsdagavond 2 juli a.s. is bij Multifunctioneel Centrum (MFC) De Marke, Daendelsweg 2, 8051 DX Hattem en kent een prachtige route van 5 kilometer over deels onverhard terrein door het Algemene Veen (sponsor Gelders Landschap & Kasteelen) en over landgoed Hezenberg. De start van zowel de 5 als de 10 kilometer (2 x de route van 5 kilometer) is om 19.30 uur.

Aanmelding
Zowel leden van de Gemzen als atleten die geen lid zijn, kunnen meedoen. Het aantal deelnemers is beperkt (150) en wordt op volgorde van aanmelding verwerkt. Voor iedereen geldt dat zij zich vooraf moeten opgeven. Het opgaveformulier is te downloaden via www.gemzen.nl. Je kunt dit volledig ingevulde formulier met: naam, geboortedatum, geslacht, afstand en naam loopgroep, tot dinsdag 25 juni 2019 mailen naar het e-mailadres woc@gemzen.nl.

De deelname voor leden is gratis. Niet leden betalen 5,- bij het afhalen van het startnummer.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hattemse Jubileumloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Hattemse Jubileumloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Hattem (GE).
Meer hardloopevenementen in Hattem (GE).