donderdag 27 juni 2019

Prestieloop Oostendorp

Elburg (GE)

0,8 km - 1,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Prestieloop Oostendorp is inmiddels verlopen.

Tijdens de jaarlijkse Oostendorpdagen wordt er een prestatieloop georganiseerd op donderdagavond27 juni. De start is om 19.50 uur voor de 5 en de 10 km. Na een korte lus door Oostendorp gaat het via landelijke wegen buiten de bebouwde kom in de richting van Oosterwolde. Voor de 5 km is er halverwege een keerpunt, de lopers voor de 10 km gaan door tot aan het keerpunt vlak voor Oosterwolde. De deelname kosten zijn 3 euro. Als herinnering ontvangt u een vaantje en voor de winnaars van de 5 en 10 km is een geldprijs van 25 euro gereserveerd Voor de jeugd (t/m 12 jaar) is een 800 & 1500 meter parcours uitgezet in de dorpskern van Oostendorp. Deelname kosten zijn voor kinderen t/m 12 jaar gratis. Iedere deelnemer krijgt een vaantje en voor de nummer 1,2 en 3 bij de jongens en de meisjes is een prachtige beker te winnen. Daarnaast worden er 2 mooie prijzen verloot onder alle deelnemers. Inschrijving kan vanaf 18.30 uur op het veld achter de Pr Willem Alexanderschool.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Prestieloop Oostendorp.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Prestieloop Oostendorp zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Elburg (GE).
Meer hardloopevenementen in Elburg (GE).