zondag 23 juni 2019

Aldenhofparkloop

Hoensbroek, gemeente Heerlen (LI)

0,5 km - 1 km - 1,4 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Aldenhofparkloop is inmiddels verlopen.

Op dit moment zijn we druk bezig met de organisatie van de derde Aldenhofparkloop. Deze loop zal gaan plaatsvinden op zondag 23 juni. De start en finish is in het Aldenhofpark in Hoensbroek. Er zullen wederom een paar kleine wijzigingen zijn ten opzichte van de editie van 2018. Vanaf de editie van 2019 zullen we een volwaardige 5 km en 10 km wedstrijd hebben. Daarom gaat de afstand van de Aldenhofshuffle van 4 naar 5 km. De Koumerdressing zal 10 km worden. Beide lopen zullen tegelijkertijd starten en volgen deels hetzelfde parcours. Waar de Aldenhofshuffle onder langs de Koumerberg zal gaan, gaat de Koumerdressing echt over de Koumerberg heen.

De Koumerdressing (10 km) heeft een uitdagend en afwisselend parcours. Steile, korte hellingen, venijnige afdalingen, afwisselend landschap, prachtige vijvers, tunnels, vlonders, graspaden, verharde paden, kiezelpaden. Kortom voor iedereen iets.
De Aldenhofshuffle (5 km) gaat ook richting Koumerberg, waar we het groen rond de vijvers opzoeken. Deze loop is een stuk vlakker dan de Koumerdressing

Voor de kids worden 3 lopen georganiseerd.
-Bambinoloop 500 meter
- Kikkerrun 1000 meter
- Hazenjacht 1350 meter.

Er is ook een speciale 'vader/moeder-zoon/dochter-estafette'.

Omkleedruimte en douchegelegenheid zullen aanwezig zijn.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Aldenhofparkloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Aldenhofparkloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.