zondag 9 juni 2019

Ronde van Ilpendam

Ilpendam, gemeente Waterland (NH)

2,5 km - 5 km - 10 km - 10 Engelse mijl - halve marathon - 25 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.
Het wieler, hardloop, tourfiets en wandel evenement dat elk jaar op eerste pinksterdag gehouden wordt. Met elk jaar een ander goed doel dat we ondersteunen. Elk jaar weer mooie routes door het Noordhollandse landschap en dan met name door de gemeente Waterland waar Ilpendam deel van uitmaakt.

De lopers onder ons hebben 5 afstanden om uit te kiezen. Daarnaast is er een kinderloop voor de kleine mensen tot 12 jaar (2,5KM). Naast of bij de stempelposten worden er fourageposten neergezet met water, een krentenbol en/of een banaan voor de broodnodige energie onderweg. Iedereen dient zich natuurlijk aan de geldende verkeersregels te houden.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ronde van Ilpendam.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Ronde van Ilpendam.