zondag 23 juni 2019

Airborne run 2019

Renkum (GE)

0,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Airborne run 2019 is inmiddels verlopen.

Renkum is de Airborne gemeente van Nederland. Op 17 september 1944 lande hier de eerste parachutistenbrigade en de Eerste Britste Airborne Divisie. Dit ziet men als het begin van de Slag om Arnhem. Deze slag duurde van 17 tot 25 september in 1944. De slag om Arnhem was onderdeel van de grote Market Garden operatie. Het doel van deze operatie was, als geallieerde belangrijke bruggen over Nederlandse wateren in te nemen van de Duitse troepen.

De impact en herinneringen zijn nog steeds aanwezig in Renkum. Dit blijkt door de vele monumenten en evenementen die worden georganiseerd. Voorbeelden van deze monumenten en evenementen zijn: Airborne begraafplaats, Airborne wandeltocht en het Airborne museum Hartenstein. Het Airborne museum Hartenstein is gelokaliseerd op de locatie waar generaal majoor Urquhart en zijn Eerste Airborne Divisie intrek zochten in het hotel Hartenstein.

Om deze historische en indrukwekkende gebeurtenis te herdenken organiseert men de Airborne Run in Renkum. Zo kan men op een sportieve manier de slag om Arnhem en de Airborne actie herdenken.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Airborne run 2019.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Airborne run 2019 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Renkum (GE).
Meer hardloopevenementen in Renkum (GE).