donderdag 2 mei 2019

Village run

Scherpenzeel (GE)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Village run is inmiddels verlopen.

Bij de Village Run staat niet de looptijd, maar de beleving centraal. Loop dwars door panden als de bibliotheek, kledingwinkel en het bejaardenhuis, maar ook over het voetbalveld, door de paardenbak en het zwembad! Beleef Scherpenzeel en daag jezelf uit tijdens allerlei toffe obstakels die in het park op je wachten!

De afstand is in totaal ongeveer 4 kilometer, iedereen vanaf 9 jaar mag meedoen. Aanmelden is gratis en kan door een mail te sturen naar rianne@ovscherpenzeel.nl. Geef hierin aan om hoeveel personen het gaat en welke leeftijden zij hebben. Kinderen worden per leeftijdscategorie ingedeeld, maar ouders of begeleiders mogen hierin wel meelopen.
De starttijden zijn vanaf 10:00u s ochtends.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Village run .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Village run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.