zaterdag 27 juli 2019

Halve Marathon Lauwersoog-Ulrum

Ulrum, gemeente De Marne (GR)

10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.
De halve marathon Lauwersoog-Ulrum is een “enkele reis”, de start is op Lauwersoog en de finish in Ulrum. De lopers worden met bussen van Ulrum naar Lauwersoog gebracht!
De route loopt door het prachtige Lauwersmeergebied richting Zoutkamp. De lopers gaan door het karakteristieke vissersdorpje naar Niekerk om vervolgens in Ulrum uit te komen.

Daarnaast hebben wij ook nog een 10 km loop. Dit is wel een ronde. De lopers maken eerst een ronde door Ulrum om daarna tussen de landerijen richting Niekerk te gaan. Hier komen de routes van de halve marathon en de 10 km samen. De lopers gaan richting Ulrum om daar nog een ronde door het dorp te maken om te finishen.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.halvemarathon.nl.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Halve Marathon Lauwersoog-Ulrum.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Halve Marathon Lauwersoog-Ulrum.