zondag 5 mei 2019

Harlinger Steegjesloop

Harlingen (FR)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Harlinger Steegjesloop is inmiddels verlopen.

De eerste Harlinger Steegjesloop: een ‘historische’ uitdaging voor het goede doel
Zondag 5 mei 2019 organiseren wij een een unieke cityrun in Harlingen, dwars door de authentieke, eeuwenoude binnenstad.

Het parcours bestaat voor een belangrijk deel uit duistere, oneffen, soms supersmalle steegjes die op sommige plekken niet meer dan 63 centimeter breed zijn.

Wat de nu al ‘historische’ wedstrijdloop extra bijzonder maakt is dat de inschrijfkosten volledig ten goede komen aan het goede doel: de stichting hulphond.

Na de wedstrijd is het ook mogelijk om de route te wandelen, inclusief vragen, opdrachten en verrassende gebeurtenissen die rechtstreeks verwijzen naar de roemruchte geschiedenis van de Friese havenstad. Denk bijvoorbeeld aan de pastorie waar de Blikken Dominee in de negentiende eeuw zijn geheime minnares vermoordde, de steeg waarin schrijver Simon Vestdijk werd geboren en de Bargebuurt, het armenwijkje waar een bewoner onder zijn bedstee viswormen kweekte in paardenhoofden.

Rennen door de negentiende eeuw en stilstaan bij een goed doel, dát is de Harlinger Stegenloop. Presteren en genieten op bevrijdingsdag!

De inschrijving doe je via www.topmoppies.nl


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Harlinger Steegjesloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Harlinger Steegjesloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.