zondag 16 juni 2019

De Groenste obstakelrun

Deventer (OV)

1 km - 3 km - 7 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.
De Groenste obstakelrun is een obstakelrun voor bijna alle leeftijden. Van jong tot oud, het kan allemaal. Kom met je hele gezin, team, vrienden groep, bedrijf, buddy of misschien wel individueel een geweldige ervaring opdoen!
1Km iedereen actief run:
Kinderen vanaf 4 jaar mogen mee doen aan deze run, deze is ook geschikt voor deelnemers met een beperking. De run is overzichtelijk, dus fijn voor ouders en begeleiders.
3Km run:
Kinderen vanaf 6 jaar mogen mee doen aan deze run. Deze run is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen. Deze run heeft geen waterhindernissen, dus ideaal voor gezinnen met kinderen, het onderwijs en deelnemers die net beginnen met hardlopen.
7Km WDW run:
Jongeren vanaf 13 jaar mogen mee doen aan deze run. Deze run is voor jongeren, volwassenen en de iets sportievere doelgroep. Minimaal 20 hindernissen, zeer geschikt voor bedrijven, team van sportverenigingen, fitness en studenten.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Groenste obstakelrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Hardlopen in Deventer (OV).
Meer hardloopevenementen in Deventer (OV).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement De Groenste obstakelrun.