vrijdag 28 juni 2019

Stadion Loop Tilburg

Tilburg (NB)

1,9 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Stadion Loop Tilburg is inmiddels verlopen.

De Stadion Fun Run Tilburg is een uniek evenement voor hardlopers. Of je nu van voetbal houdt of niet. Zin in een leuk evenement, alleen, met familie, vriend(en) of collega's? Op vrijdagavond 28 juni organiseren we voor jou dit geweldige hardloopevenement.

Het concept is uniek. De Stadion Fun Run Tilburg is een hardloopwedstrijd door het Koning Willem II Stadion. Zo loop je door de spelerstunnel, rond de trainingsvelden en over de tribune! Hier kom je anders nooit. En het is voor jong en oud.

We lopen in en om het Willem II Stadion. Er zijn routes voor kinderen en begeleider (1.896m), 5 km (individueel en business teams) en 10 km (individueel en business teams). Jij doet toch ook mee? Schrijf je dan nu in.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Stadion Loop Tilburg.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Stadion Loop Tilburg zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Tilburg (NB).
Meer hardloopevenementen in Tilburg (NB).