zaterdag 15 juni 2019

Hartekind Challenge

Baarn (UT)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Hartekind Challenge is inmiddels verlopen.

Na twee succesvolle jaren, vindt op zaterdag 15 juni de derde editie van de Hartekind Challenge plaats! Dit jaar zal dit veelbelovende evenement plaatsvinden bij Kasteel Groeneveld in Baarn. Tijdens de Hartekind Challenge 2019 gaan we weer proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar (aangeboren) hartafwijkingen bij kinderen. Daarom roept Stichting Hartekind iedereen in Nederland op om in actie te komen. Jullie hulp is namelijk HART nodig. Naast het hardloopparcours, zullen er ook allerlei activiteiten voor de kinderen zijn en een foodtruckfestival. Kortom: het perfecte (sportieve) dagje uit met het hele gezin voor het goede doel!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hartekind Challenge.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Hartekind Challenge zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Baarn (UT).
Meer hardloopevenementen in Baarn (UT).