zondag 26 mei 2019

Westerveldsebos Cross

Zwolle (OV)

3 km - 6 km - 9 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.
Op zondag 26 mei 2019 wordt de eerste Westerveldsebos Cross georganiseerd in het Westerveldse bos te Zwolle. Dit evenement wordt gehouden t.b.v. RopaRun Team Run2Day Zwolle. Het inschrijfgeld bedraagt tien euro en de opbrengst gaat naar het goede doel genaamd RopaRun Team Run2Day Zwolle. De start vindt plaats op de parkeerplaats van het Westerveldse bos. Om 10.00 uur wordt er gestart met de Kidsrun, daarna volgt om 10.30 uur de Westerveldsebos Cross. Vervolgens start de Cani Cross om 11.45 uur. Er is een route uitgezet van 3 km. welke 1, 2 of 3 keer gelopen kan worden. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 249 personen. Natuurlijk ontvang je een functionele herinnering. We kijken er naar uit om u hier zondag 26 mei te zien!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Westerveldsebos Cross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Hardlopen in Zwolle (OV).
Meer hardloopevenementen in Zwolle (OV).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Westerveldsebos Cross.