zondag 26 mei 2019

Westerveldsebos Cross

Zwolle (OV)

3 km - 6 km - 9 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Westerveldsebos Cross is inmiddels verlopen.

Op zondag 26 mei 2019 wordt de eerste Westerveldsebos Cross georganiseerd in het Westerveldse bos te Zwolle. Dit evenement wordt gehouden t.b.v. RopaRun Team Run2Day Zwolle. Het inschrijfgeld bedraagt tien euro en de opbrengst gaat naar het goede doel genaamd RopaRun Team Run2Day Zwolle. De start vindt plaats op de parkeerplaats van het Westerveldse bos. Om 10.00 uur wordt er gestart met de Kidsrun, daarna volgt om 10.30 uur de Westerveldsebos Cross. Vervolgens start de Cani Cross om 11.45 uur. Er is een route uitgezet van 3 km. welke 1, 2 of 3 keer gelopen kan worden. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 249 personen. Natuurlijk ontvang je een functionele herinnering. We kijken er naar uit om u hier zondag 26 mei te zien!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Westerveldsebos Cross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Westerveldsebos Cross zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Zwolle (OV).
Meer hardloopevenementen in Zwolle (OV).