zondag 16 juni 2019

MaartensChallenge

Ubbergen (GE)

2 uur 30 min - 1 km - 7,5 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement MaartensChallenge is inmiddels verlopen.

De St. Maartenschool in Ubbergen, een school voor speciaal onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en langdurig zieke kinderen in Ubbergen, moet het sinds een stevige bezuinigingsronde met minder geld doen. De Stichting Vrienden van de Maartenschool ondersteunt de school onder andere door het organiseren van de MaartensChallenge om extra geld in te zamelen.

De St. Maartenschool ligt op het terrein van de Sint Maartenskliniek in een stevig glooiend landschap. Op dit terrein wordt op zondag 16 juni 2019 de 2e editie van de MaartensChallenge gehouden. Er is een mooie ronde uitgezet van ongeveer 2 km en met je team (bestaande uit minimaal 2 en maximaal 4 personen) is het de bedoeling de berg in een 2,5-uurs estafette hardloopwedstrijd zo vaak mogelijk te bedwingen.

Je hoeft niet continu te rennen, want je loopt in estafette, waarbij je tussendoor op adem kunt komen. Sportief is het een stevige uitdaging. Maar we dagen je team ook uit om fondsen te werven voor de Maartenschool, want alleen met jouw hulp kan de school zijn fantastische werk blijven voortzetten.

7,5 of 15km Trail
Loop je liever alleen, maar wil je wel een topprestatie leveren. Ren of wandel dan mee met de 7,5 of 15 km lange trail. Loop over prachtige bospaadjes en ga de strijd aan met de vele hoogteverschillen.

KidsRun
De kids kunnen meedoen aan een KidsRun over 1 kilometer, twee rondjes rond de school.

Aanmelden kan via www.maartenschallenge.nl

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MaartensChallenge.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement MaartensChallenge zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Ubbergen (GE).
Meer hardloopevenementen in Ubbergen (GE).