zondag 7 april 2019

Brijderloop 2019

Alkmaar (NH)

0,4 km - 0,8 km - 1,2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Brijderloop 2019 is inmiddels verlopen.

De Brijderloop is in de afgelopen jaren een begrip geworden in de Alkmaarse regio en inmiddels ook daarbuiten. Reakt is er trots op dat zij vanaf dit jaar, met trouwe partners als Hylas en Achilles, deze loop mag organiseren.

Behalve de prestatieloop van 5 of 10 kilometer is er ook dit jaar weer een kidsrun in 3 categorieën: 400m, 800m of 1.200 meter.

Uit diverse onderzoeken blijkt en in veel verschillende publicaties is te lezen dat sporten in het algemeen een belangrijk onderdeel kan zijn bij herstel van mensen met een verslavingsachtergrond. Zo is ook binnen het behandelaanbod van Brijder Verslavingszorg de running therapie een beproefde methode die mensen steunt in hun herstel. Mede om die reden is ruim 20 jaar geleden de Brijderloop als evenement gestart. Een prestatieloop voor mensen met een verslavingsachtergrond, maar ook voor mensen met psychische kwetsbaarheid en verder iedereen die het leuk vindt om lekker “een stukje te lopen.”

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Brijderloop 2019.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Brijderloop 2019 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Alkmaar (NH).
Meer hardloopevenementen in Alkmaar (NH).