zaterdag 7 september 2019

LEEF marathon Nunspeet 2019

Vierhouten, gemeente Nunspeet (GE)

marathon
Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement LEEF marathon Nunspeet 2019 is inmiddels verlopen.

Doel van dit evenement is om al lopend, fietsend of steppend een hele marathon af te leggen. Men kan starten met 2 of 3-tallen. Vorig jaar waren er deelnemers van ver buiten Nunspeet en die hebben genoten. Langs de route staan enthousiaste vrijwilligers die de deelnemers gaan voorzien van eten, drinken en support.

Tijdens de stops kan men uitrusten en bijpraten onder het genot van een hapje of drankje. Uniek aan het evenement is dat er geen wedstrijdelement aan is verbonden. Volgens de organisatie is dit evenement uniek in de omgeving: geheel recreatief en zonder tijdslimiet kan de route worden volbracht en kan men genieten van de mooie routes en plekken die Nunspeet te bieden heeft. Bij binnenkomst in Vierhouten, bij hotel-restaurant de Vossenberg, worden de deelnemers welkom geheten door het dweilorkest van de plaatselijke Harmonie. Ook voor mensen die niet deelnemen aan de LEEF marathon is er bij de binnenkomst van de deelnemers en na afloop gelegenheid om onder het genot van de muziek een drankje te nuttigen.

Vorig jaar was het een druk en sfeervol gebeuren. De reacties van de deelnemers waren lovend: "Volgend jaar nemen we meer mensen mee uit Friesland", "de Dam tot Damloop wordt me te druk, ik kies voortaan voor de LEEF marathon" en "wat was dit een mooie route!". De organisatie hoopt op veel deelnemers. Ook dit jaar gaat er een gedeelte van het inschrijfgeld naar een nader te bepalen goed doel. Deelnemers krijgen een team t-shirt waarop de route is aangeduid en het aantal kilometers. De organisatie hoopt weer op veel deelnemers vanuit Nunspeet en verre omstreken.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement LEEF marathon Nunspeet 2019.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement LEEF marathon Nunspeet 2019 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.