zondag 8 september 2019

Menzis Singelloop Enschede

Enschede (OV)

1 km - 3,2 km - 8,0 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.
Op zondag 8 september is het weer zo ver! Zon 4500 hardlopers staan dan aan de start van n van de afstanden van de 22e Menzis Singelloop Enschede. Doe ook mee en loop van de ene beat naar de andere, want met tenminste 16 muziekpunten op de 5 Engelse Mijl (iets meer dan 8 km) maken we er op de Enschedese singels een echt feestje van! Laat je onderweg aanmoedigen door de zo'n 25.000 supporters. Start en finish zijn in het mooie Volkspark, waar live-muziek, sportieve activiteiten voor jong en oud en foodtrucks zorgen voor ng meer sfeer en gezelligheid. De Singelloop, georganiseerd door AtletiekClub TION, mag terecht een evenement van formaat genoemd worden: het is inmiddels uitgegroeid tot n van de grootste hardloopevenementen van Oost-Nederland. We zien je graag op 8 september in Enschede!

Afstanden:
Singelloop (5 EM)
Bedrijvenloop (5 EM)
Kidsrun (1 km)
Dubbele Mijl (3,2)

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Menzis Singelloop Enschede.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Hardlopen in Enschede (OV).
Meer hardloopevenementen in Enschede (OV).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Menzis Singelloop Enschede.