zaterdag 11 mei 2019

De Rezoordse Kraaienrun

Rijsoord, gemeente Ridderkerk (ZH)

1,7 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.
Zaterdag 11 mei: de 3e editie van ‘De Rezoordse Kraaienrun’. Een hardloopevenement in en door het prachtige Rijsoord voor jong en oud! Aangemoedigd door het publiek van de wielerronde genieten van het pittoreske dorp aan de Waal. Om 11:00 uur gaat de jeugd t/m 10 jaar van start voor 1 ronde wielerparcours (1,7 KM), oftewel ‘De Kleine Kraaienloop’. Om 11:45 uur klinkt het startschot voor ‘De 5 & 10 Kraaien Kilometers’. Met deze sportieve prestatie steun je team 223 De Rezoordse Kraaien, dus de Roparun, dus mensen met kanker. Op deze manier draag je zelf actief je eigen steentje bij aan het goede doel!


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Rezoordse Kraaienrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement De Rezoordse Kraaienrun.