zondag 12 mei 2019

EsteRun

Escharen, gemeente Grave (NB)

1 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.
EsteRun 2019
Loopgroep Grave organiseert op 12 mei 2019 de derde editie van de EsteRun in Escharen. De EsteRun wordt wederom voor het goede doel georganiseerd; te weten een huiselijke sfeer te creren op de afdeling B09 oncologie van het CWZ. Dit is het doel wat door ons loopmaatje Corry Bruijsten is opgezet. Wij bundelen als leden van de Loopgroep Grave nu de krachten, zodat we het werk van ons loopmaatje Corry die helaas te vroeg overleden is ook dit jaar voortzetten.

Wij gaan er met de EsteRun alles aan doen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor de afdeling Oncologie in het CWZ. Maar bovenal wordt het een gezellige sportieve dag met prachtige routes en allerlei activiteiten voor jong en oud. Op deze website lees je er nog veel meer over. Zo ontdek je hoe je kunt deelnemen, maar ook hoe jij op andere wijze je steentje bij kunt dragen aan dit bijzondere evenement.

Dit jaar kun je naast hardlopen, ook weer deelnemen aan een wandeltocht. In samenwerking met DEW Escharen zijn er een 4-tal wandeltochten opgezet. Je kunt kiezen uit 6, 10, 15 en 20 km, waarbij je kunt genieten van onze prachtige omgeving.

AARZEL NIET: Plan 12 mei 2019 in je agenda vrij voor de derde editie van de EsteRun!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement EsteRun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement EsteRun.