woensdag 17 april 2019

Akkerenloop

Lith (NB)

1 km - 1,6 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Akkerenloop is inmiddels verlopen.

Op woensdag 17 april 2019 vindt de enige, echte hardloopwedstrijd door Lith-Lithoijen weer plaats! We heten je van harte welkom op de 4e editie van de Akkerenloop op het sportpark van NLC’03.

NLC’03 en AV Oss’78 hebben samen weer een gezellige en snelle loop door der kernen van Lithoijen en Lith georganiseerd. Toegankelijk voor iedereen; beginneling of getrainde loper, jong of oud. Iedereen is welkom om langs de route aan te moedigen, zelf mee te doen of bij de finish een drankje te nuttigen. De Akkerenloop kent naast de wedstrijdloop (start 19:15 u) voor senioren van 5 of 10 km tevens ook een jeugdloop (start 18:45 u) in de categorie 6 t/m 8 jaar (1,0 km) en van 9 t/m 12 jaar (1,6 km). Jeugd van 13 t/m 16 jaar is welkom op de 5 km. Dit jaar is voor de alle jeugd t/m 16 jaar gratis deelname. Ook zullen worden er na afloop prijzen verloot bij inlevering van je startnummer. Dus iedereen maakt kans op een prijs! Werken aan je gezondheid, genieten van de omgeving of juist een snelle tijd neerzetten. Het kan allemaal. Dus daag je collega, buurman/vrouw, teamgenoot of familielid uit en loop samen mee door het mooie Lith en Lithoijen!


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Akkerenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Akkerenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Lith (NB).
Meer hardloopevenementen in Lith (NB).