zaterdag 24 augustus 2019

Viking Steam Trail

Dieren, gemeente Rheden (GE)

10 km - 15 km - 25 km - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.
Vanaf Dieren brengt de Stoomtrein je naar de startplaats, afhankelijk van de afstand waarvoor je gekozen hebt. Hij Stopt oa In Eerbeek en Beek Bergen.
Vandaar start je trail en ga je via de Veluwe (Posbank) weer terug naar Dieren lopen dor een schitterende omgeving. De stoomtrein is alleen afgehuurd voor de Trailrunners, dus dat beloofd een gezellige boel te worden. Er zijn beperkte deelname plaatsen dus wees er op tijd bij! Eindpunt is vlakbij het station in Dieren (300 meter) Dit is een sporthal gelegen aan de bosrand. Daar heb je verzorging en kun je douchen.
Wees welkom!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Viking Steam Trail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Viking Steam Trail.