zaterdag 20 april 2019

Jan van de Pol Voorjaarsloop 2019

Rhenen (UT)

10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Jan van de Pol Voorjaarsloop 2019 is inmiddels verlopen.

De ‘Jan van de Pol Voorjaarsloop’ is een hardloopwedstrijd over 10 km. Deze loop kent een uitdagend/heuvelachtig parcours in een prachtige bosrijke omgeving rond het recreatiegebied Kwintelooyen te Rhenen.
Voorinschrijven kan tot 15 april 2019. Kosten bij voorinschriving is 7,50 euro per persoon. Na-inschrijving mogelijk zolang de deelnemerslimiet niet is bereikt. Kosten bij na-inschrijving is 10,- euro per persoon en is uitsluitend mogelijk op de dag van het evenement, zaterdag 20 april 2019, tussen 11.00 uur en 12.30 uur.
Inbegrepen in het inschrijfgeld: leenchip tijdsregistratie; medaille; verzorging (sportdrank en fruit). Iedere deelnemer is via voorinschrijving verzekerd van een medaille als herinnering; voor na-inschrijvers geldt dit zolang de voorraad strekt.
Voor inschrijven: https://janvandepolvoorjaarsloop.nl/inschrijven/

De Jan van de Pol Voorjaarsloop maakt deel uit van het Heuvelrug Loopcircuit, voor meer informatie zie: http://heuvelrugsport.nl/loopcircuit/Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Jan van de Pol Voorjaarsloop 2019.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Jan van de Pol Voorjaarsloop 2019 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Rhenen (UT).
Meer hardloopevenementen in Rhenen (UT).