maandag 22 april 2019

De Wielenloop

Rosmalen, gemeente 's-Hertogenbosch (NB)

1 km - 3,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.
Op tweede paasdag, maandag 22 april 2019, organiseren we de 8e editie van het jaarlijkse hardloopevenement de Wielenloop in Rosmalen! Dit hardloopevenement is opgezet omdat wij zoveel mogelijk mensen in alle leeftijdscategorieŽn op een gezellige en in een ongedwongen sfeer in beweging willen krijgen. De Wielenloop is een sportief evenement voor iedereen die van hardlopen. De hardloopwedstrijd is uitgegroeid tot een populair sportief evenement, waarbij wij jaarlijks rond de 600 enthousiaste hardlopers mogen begroeten. Ruim 100 daarvan zijn kinderen. Tijdens de loop wordt gebruik gemaakt van tijdsregistratie, door middel van een chip.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Wielenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement De Wielenloop.