zondag 17 februari 2019

4 Glashauslauf

Oldenzaal (OV)

1 km - 2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 4 Glashauslauf is inmiddels verlopen.

De "Glashauslauf" vindt plaats op zondag 17 februari 2019, in een interessante en ongewone omgeving, binnen in het grootste kassencomplex van Europa, "Emsflower" in Emsbüren (Duitsland). Het bedrijf is gevestigd in het Emsland en behoort tot de Nederlandse ondernemersfamilie Kuipers.
De locatie van het evenement is ook goed bereikbaar voor Nederlandse lopers. Als u "Emsbüren" en "Carl-von-Linne-Straße" in het navigatieapparaat invoert, bent u er snel.
Daar loop je over brede en gladde asfaltwegen en heb je miljoenen voorjaarsbloemen naast je. Er is geen slecht weer, buiten de winter, binnen lente met aangename temperaturen.
Voor kleine kinderen en schoolkinderen zijn er kortere afstanden die gemakkelijk af te leggen zijn. Alle jonge kinderen krijgen een medaille en kunnen ook prijzen winnen. Alles wat de moeite waard is om te weten, zoals inschrijfgelden en tijden, vindt u op de aangegeven homepage. U kunt zich ook registreren voor een geselecteerde run. Inschrijvingen kort voor de wedstrijden zijn mogelijk, maar verhogen het inschrijfgeld.
Nederland, het land van bloemen, loopt in de Duitse buurt onder Nederlandse bloemen, onder Duitse vrienden en misschien zelfs bij de winnaars! Dat zou de perfecte keuze zijn voor Concordia Emsbüren! Welkom op onze website https://svce.de.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 4 Glashauslauf.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 4 Glashauslauf zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.