maandag 21 januari 2019

MIND Blue Monday Run - Delft

Delft (ZH)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement MIND Blue Monday Run - Delft is inmiddels verlopen.

Iedereen is welkom op maandagochtend 21 januari om 9:00 uur. We gaan lekker hardlopen of in een stevig tempo wandelen (wat voor jou mogelijk is en waar je zin in hebt) afgewisseld met oefeningen voor souplesse, kracht, uithoudingsvermogen en ontspanning. De trainers zorgen voor een uitdagende mix voor elk niveau!

We verzamelen op de parkeerplaats bij KNUS (Zavelpad 3 in Delft) aan de rand van een mooi natuurgebied De Delftse Hout. Om 9:15 vertrekken we en om circa 10:30 eindigen we met warme chocolademelk of thee.

Wij beseffen dat heel veel mensen regelmatig kampen met sombere gevoelens en depressiviteit. Vandaag gaan we lekker buiten bewegen omdat het fijn is om samen te sporten, maar ook om gezamenlijk aandacht te vragen voor de verschrikkelijke ziekte depressie en om een bijdrage te leveren om depressie bespreekbaar te maken.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MIND Blue Monday Run - Delft.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement MIND Blue Monday Run - Delft zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Delft (ZH).
Meer hardloopevenementen in Delft (ZH).