maandag 21 januari 2019

MIND Blue Monday Run - Noordwijk

Noordwijk (ZH)

7,6 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement MIND Blue Monday Run - Noordwijk is inmiddels verlopen.

Wij hebben ondervonden hoe fijn het kan zijn je hoofd “leeg te lopen” en ondertussen nieuwe ideeën en energie op te doen.

Wij organiseren daarom dit jaar een loop op Blue Monday omdat deze actie op een positieve manier de aandacht richt op de ziekte depressie. Wij ondersteunen van harte de doelstelling van MIND: geld ophalen voor de ontwikkeling van ABI. ABI is een app speciaal gemaakt voor (de omgeving van) iemand met een depressie. De app zit vol met tips en informatie om depressie bespreekbaar te maken en om ervoor te zorgen dat iemand met een depressie zich gehoord en gezien voelt. Ook kan je zelf tips toevoegen en meldingen instellen.

Onze loop is op Blue Monday, 21 januari 2019. We lopen een rondje van 7,6 km over het prachtige Boswachterspad Kachelduin en Malote in de Noordwijkse duinen. We starten om 14:00 uur bij het clubhuis van av-NSL op het parkeerterrein bij aan de Randweg/Duindamseslag in Noordwijk. Het navigatie-adres is Duindamseweg 20, Noordwijk.

Iedereen is welkom om mee te doen!
Je kunt wandelen of hardlopen
De route kan worden ingekort.
Het is geen wedstrijd, geniet van de omgeving!
Er is voldoende (gratis) parkeerruimte beschikbaar, er stopt helaas geen openbaar vervoer in de buurt van het startpunt.
Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door AV-Noordwijkerhoutse Strandlopers en Staatsbosbeheer.


Deelname kost niets, wij waarderen het erg als je de actie steunt door een bedrag over te maken via de doneerknop hieronder. En: alleen doneren mag ook ;-)

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MIND Blue Monday Run - Noordwijk.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement MIND Blue Monday Run - Noordwijk zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.