maandag 21 januari 2019

MIND Blue Monday Run - Breda

Breda (NB)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement MIND Blue Monday Run - Breda is inmiddels verlopen.

Op 21 januari ben ik jarig. Ik mag dan 47 kaarsjes uitblazen! Vaak heb ik mijn verjaardag niet willen of kunnen vieren omdat iemand die mij dierbaar was een depressie doormaakte. In mijn jeugd, en in mijn volwassen leven. Een depressie hakt er diep in, voor degene die eraan lijdt en voor de omgeving. Gelukkig gaat het nu beter. Vandaag vier ik mijn verjaardag wel! Ik vier het met een wandeling in het Mastbos in Breda, waar ik zoveel voetstappen heb gezet om mijn hoofd leeg te maken in moeilijker tijden. Loop je met mee? Je kan deze Mastbos-Walk ook sponsoren. MIND investeert de opbrengst in de bouw en lancering van de app ABI. Deze app is bedoeld om vrienden en familie van iemand met een depressie van tips en informatie te voorzien, bijvoorbeeld om depressie bespreekbaar te maken en te weten wat je kunt doen om iemand met een depressie te helpen.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MIND Blue Monday Run - Breda.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement MIND Blue Monday Run - Breda zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Breda (NB).
Meer hardloopevenementen in Breda (NB).