maandag 21 januari 2019

MIND Blue Monday Run - Malden

Malden, gemeente Heumen (GE)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement MIND Blue Monday Run - Malden is inmiddels verlopen.

Mind Blue Monday Run Malden!

Maandag 21 januari 2019 is het weer Blue Monday, volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall de meest sombere dag van het jaar. Op deze dag vinden er verschillende MIND Blue Monday Runs plaats in heel Nederland. Dit om aandacht te vragen voor depressie. En om geld op te halen voor betere hulp. Het zijn geen officiŽle wedstrijdlopen, maar sponsorlopen voor MIND Blue.

Als runningtherapeut zet ik mij graag in voor een Mind Blue Monday Run. In mijn werk zie ik dagelijks wat depressie met een mens en zijn omgeving kan doen. Het werk van MIND vind ik dan ook erg belangrijk.

Op maandagavond 21 januari organiseer ik een MIND Blue Monday Run in Malden. Een hardlooptraining, waarvan de opbrengst direct naar MIND gaat. De training is geschikt voor beginnende en gevorderde lopers.

Waar doe je het voor?

Met jouw actie steun je direct mensen met een depressie. Je haalt geld op voor de bouw en lancering van de app ABI. Deze app is bedoeld om vrienden en familie van iemand met een depressie van tips en informatie te voorzien, bijvoorbeeld om depressie bespreekbaar te maken en te weten wat je kunt doen om iemand met een depressie te helpen.Schrijf je nu in!

We starten om 19.30 uur in Malden en trainen ruim een uur. Exacte locatie volgt nog.

Tot ziens, groet Femke (Focus; Inspiratie in Beweging)

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MIND Blue Monday Run - Malden.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement MIND Blue Monday Run - Malden zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.