zondag 27 januari 2019

ALS bosloop

Nijmegen (GE)

2,5 km - 5 km - 7,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement ALS bosloop is inmiddels verlopen.

Hallo!!

Wij zijn Vera vd Borgh, Nina Theeuwen en Evi Bosveld.. Wij zijn bezig met het organiseren van een bosloop voor ons profielwerkstuk. Met deze bosloop willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor de stichting ALS, om onderzoek te doen voor een medicijn tegen de spierziekte ALS. Het gaat plaatsvinden op 27 januari om 11:00 in het bos naast Trekvogels (Luciaweg 25). De bosloop heeft de afstanden: 2,5 km, 5 km en 7,5 km. De kosten voor de bosloop zijn 7,50 per persoon. De opbrengst van deze bosloop gaat in zijn geheel naar Tour du ALS team Sanni. Meer info is te vinden op onze Facebook pagina ALS bosloop of op onze Instagram ALS.bosloop. We hebben nu 50 deelnemers en we hopen natuurlijk dat jij ook nog meedoet! Schijf je snel in nu het nog kan!

Alvast bedankt en tot dan!
Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement ALS bosloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement ALS bosloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Nijmegen (GE).
Meer hardloopevenementen in Nijmegen (GE).